Foto: Publicitātes foto

Pašmāju presē savulaik dedzīgi tika iztirzāta Nacionālā teātra aktrises Evijas Skultes privātā dzīve. Pēdējos gados viņu vienojušas romantiskas attiecības ar dažādiem vīriešiem, bet kopš pērnā gada pavasara teātra skatuves un seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznes sirds pieder igauņu uzņēmējam, grāmatu izdevējam Aimuram Krūsim.

To, ka attiecības patiešām ievirzījušās nopietnā gultnē, saka arī Evijas intuīcija. Intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā aktrise pieļāvusi, ka abi varētu pat apprecēties.

"Ja jāsaka godīgi, domāju, mēs ar Aimuru apprecēsimies – mana sievietes intuīcija saka, ka kuru katru dienu saņemšu bildinājumu –, un gan jau atradīsim arī kopīgu dzīves telpu. Bijuši brīži, kad esmu domājusi par bildinājumu, par jāvārdu un mazliet šaubījusies. Taču vairāk par savu brīvību, ne par cilvēku. Tas, protams, ir atbildīgs solis, īpaši tāpēc, ka esam bijuši kopā pietiekami ilgi – pusotru gadu. Pienācis laiks izšķirīgajam brīdim – vai nu tu ej tālāk, vai atkāpies. Un man gribas iet tālāk," stāstījusi aktrise.

Skulte arī atklājusi savu un Aimura romantisko iepazīšanās stāstu, kas aizsācies pavisam nejauši – abi sastapušies viesnīcas baseinā. Igaunis pirmais uzrunājis aktrisi, abi apmainījušies ar kontaktiem un sākuši sarakstīties sociālajos tīklos. Vēlāk abi atkal satikušies dzīvē.

"Viņš ir grāmatu izdevējs, ļoti gudrs, erudīts, inteliģents. Viņam patīk runāt, izrunāt lietas, kas ir ļoti svarīgi. Brīžiem man šķiet – par daudz. Manī nav tik lielas vēlmes otrā izzināt katru sīkumu. Ja kāds karstasinīgs itālis asākā situācijā, piemēram, triektu vāzi pret grīdu, Aimurs rīkotos pavisam citādi – viņš vēsā mierā izrunātos, saprastu. Viņš vienmēr mani mīlēs tik ļoti, lai izprastu un gribētu saprast vēl vairāk. Un pieņems mani, kāda esmu. Pat ja izdaru kādu stulbību – kādā ballē par daudz atļaujos, dejoju, pakoķetēju ar kādu vīrieti, viņš nenosodīs, bet ļaus darīt visu, ko vēlos," par attiecībām ar mīļoto stāstījusi aktrise.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!