Foto: Vida Press
Daudzas latviešu daiļā dzimuma pārstāves ir mēģinājušas izsisties lielo iespēju zemē Amerikā, bet par vienu no veiksmīgākajām un panākumiem bagātākajām latviešu izcelsmes sievietēm ASV šovbiznesā noteikti uzskatāma aktrise Laila Robiņš (attēlā).

Kā šonedēļ vēstīja Latvijas Televīzijas Kultūras ziņas, Laila vasaras sākumā uz pusgadu devusies filmēties uz Dienvidāfriku, jo apstiprināta viņas dalība populārā Holivudas seriāla Homeland ceturtās sezonas sērijās.

Aktrise ir dzimusi Amerikā, bet abi viņas vecāki ir latvieši - mātes Brigitas meitas uzvārds bijis Švarcs, bet tēvs Jānis Robiņš bijis ķīmiķis.

55 gadus vecās aktrises kontā ir gan veiksmīga darbība dažādos teātros, gan atzinības un balvas, bet filmēties viņa sāka 1987. gadā, piedaloties komēdijā Planes, Trains and Automobiles, kurā galveno lomu atveidoja Stīvs Martins.

Kopš tā laika viņa filmējusies gan televīzijas seriālos, gan dažādās filmās, un, kā liecina portāla IMDB.com informācija, viņas filmogrāfijā ir 56 lomas, starp kurām ir arī darbs Klinta Īstvuda filmā True Crime, dalība seriālos The Sopranos, Sex and the City, kur gan viņai bija tikai īsa epizode, un citos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!