Foto: LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē satraucošs notikums atgadījies pašmāju teātra dzīvē – režisors Regnārs Vaivars, kurš vienmēr radījis rūdīta vecpuiša tēlu, kļuvis par precētu vīru un mijis gredzenus ar Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Madaru Botmani (attēlā).

Kāzu ceremonija, kas pirms tam turēta slepenībā, notikusi Sv.Pestītāja Aglikāņu baznīcā Vecrīgā, un, kā vēsta žurnāls Privātā Dzīve, no ziņkārīgo skatieniem un fotoaparātu zibšņiem jauno pāri un viesus sargāja trīs apsardzes vīri.

Piekļūt baznīcai pirms ceremonijas bija liegts ne tikai iespējamajiem slavenību medniekiem, bet arī vienkāršiem tūristiem - baznīca un tās teritorija apmeklētājiem bija slēgta aptuveni trīs stundas. Tāpat zināms, ka viesi uz kāzām bija aicināti ierasties bez fotokamerām.

Runas par Vaivara attiecībām ar Botmani pirmo reizi izskanēja pirms aptuveni četriem gadiem, bet ne aktrise, ne režisors savu mīlasstāstu nebija komentējuši līdz šī gada vasarai, kad Botmane intervijā žurnālam Santa apstiprināja, ka ir kopā ar Vaivaru un atklāja, ka vēlētos, lai šīs attiecības turpinātos ilgi.

"Man ir būtiski, ka nespiež kļūt tādai, kāda es neesmu, kāda negribu būt. Jā, mēs dzīvojam kopā, viss ir forši, bet mēs abi esam tādi, kam vajadzīga katram sava brīvības teritorija. Un abi to saprotam," jūnijā intervijā skaidroja Botmane un uzsvēra, ka viņu attiecības "nav stāsts par režisoru un viņa aktrisi".

Režisora mīļoto sieviešu saraksts ir gana iespaidīgs - 40 gadus vecajam vīrietim bijušas attiecības ar aktrisēm Anitu Sproģi, Daigu Kažociņu, Kristīni Krūzi, Zani Aļļēnu un citām radošu profesiju pārstāvēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!