Foto: EPA/LETA
Slavenā spāņu aktrise Penelope Krusa, kas nereti tiek atzīta par pasaulē seksīgāko sievieti, slepenā kāzu ceremonijā salaulājusies ar ne mazāk slaveno spāņu aktieri Havjēru Bardemu, atsaucoties uz aktrises aģentes oficiālo paziņojumu, informē ārvalstu prese.

Laulību ceremonija jūlijā sākumā notika pāra draugu mājās Bahamu salās. Zināms, ka kāzās piedalījušies tikai daži simti pāra tuvāko draugu, bet līgavas kleitu bija darinājis pazīstamais modes dizaineris Džons Galliano.

36 gadus vecā Penelope Krusa, kura pagājušajā gadā saņēma "Oskaru" par lomu Vudija Allena filmā Vikija Kristīna Barselona, pasaules slavu iemantojusi, piedaloties daudzās spāņu režisora Pedro Almodovara filmās. Šobrīd viņa filmējas pirātu sāgas Karību jūras pirāti ceturtajā filmā, bet 2011. gadā viņai tiks piešķirta zvaigzne Holivudas Slavas alejā.

Savukārt 41 gadu vecais Havjērs Bardems ir izcils neatkarīgā kino kvalitātes rādītājs - viņš saņēmis 65 prestižas kino balvas, tostarp "Oskaru" par lomu filmā Kur sirmgalvjiem nav vietas.

Gan Krusai, gan Bardemam šīs bija pirmās laulības, lai gan pāris tiekas tikai divus gadus (iepriekšējās attiecības Bardemam ilga desmit gadus, bet Krusa trīsarpus gadus bija kopā ar aktieri Tomu Krūzu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!