Foto: Vida Press

Pazīstamie Holivudas aktieri Mila Kunisa un Eštons Kačers (abi kopā attēlā) slepeni apprecējušies – pie šāda secinājuma nonākuši amerikāņu mediji pēc tam, kad Kunisa attiekusies noliegt faktu, ka kāzas vēl nav notikušas.

Kunisa bija kārtējā šovbiznesa zvaigzne, kas viesojās Elenas Dedženeresas sarunu šovā, kura jau no pirmajām minūtēm sāka tincināt aktrisi, kā tad tur īsti esot ar viņu laulību.

Par 31 gadus vecās aktrises kā brīvas sievietes statusu šaubas izraisījusi fotogrāfija, ko savos sociālajos tīklos izplatījis Kačers - tajā redzams, ka aktieris smiltīs uzrakstījis apsveikumu Jaunajā gadā un parakstījis "Kačeri".

Daudzajiem pārīša faniem uzreiz radušās aizdomas, ka Holivudas zvaigznes slepeni apprecējušās.

"Kačeri - tas skan, it kā jūs būtu apprecējušies," sarunu ar provokāciju sāka Dedženeresa, bet Kunisa atbildēja: "Es nezinu. Tas vienkārši ir daudzskaitlis. Manas meitas likumīgais uzvārds ir Kačera".

Taču šova vadītāja nedomāja padoties un teica: "Jā, jā, protams, un paši jūs arī esat precējušies". Uz šo piezīmi Kunisa neko neatbildēja, tikai laimīgi ķiķināja un mīklaini smaidīja, taču ar to pietika, lai ārvalstu mediji izdarītu attiecīgus secinājumus. Pāris sāka tikties 2011. gadā, bet viņu bērns piedzima pagājušā gada septembra beigās. Tas abiem bija pirmais bērns, lai gan Kačers pirms tam varēja iejusties Demijas Mūras trīs meitu patēva ādā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!