Foto: Vida Press
Jau kādu laiku tiek trītas mēles, ka Holivudas smukulītim, aktierim Orlando Blūmam, izveidojušās romantiskas attiecības ar dziedātāju Keitiju Periju (abi attēlā). Beidzot baumām gūts apstiprinājums – slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji ziņo, ka abi ir pāris.

Pirmo reizi runas, ka starp abiem uzplaukusi mīlas dzirksts, izskanēja janvāra sākumā. Dziedātāja un aktieris tika piefiksēti kopā Zelta globusu pasniegšanas ceremonijas ballītē.

Nesen paparaci abus kopā iemūžinājuši Malibu, kad pārītis automašīnā devies prom no aktiera Roberta Daunija juniora rīkotās ballītes.

Savukārt šonedēļ Blūms izdevuma X17Online fotogrāfam netieši apstiprinājis, ka viņš un Perija dēvējami par pāri. Aktieris paziņojis, ka kopā ar Keitiju apmeklēs sarkanā paklāja pasākumu 15. februārī.

"Uz Grammy balvu pasniegšanas ceremoniju došos kopā ar Keitiju. Uz sarkanā paklāja stāvēsim blakus, lai fotogrāfi beidzot var tikt pie mūsu kopīgajām bildēm," sacījis Blūms.

Tāpat abu attiecības izdevumam People apstiprinājuši pāra draugi. "Orlando un Keitija pavada kopā arvien vairāk laika. Viņi viens otru jau iepazīstinājuši ar saviem tuvākajiem draugiem, un abi kopā izskatās ļoti laimīgi," pastāstījis informators.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!