Foto: Vida Press
Skumjš notikums Holivudas aktierim, vampīru sāgas "Krēsla" zvaigznei Robertam Patinsonam – tiek ziņots, ka izjukušas viņa attiecības ar britu izcelsmes dziedātāju un komponisti Taliju Debretu Barneti (abi attēlā), kura plašāk pazīstama ar skatuves vārdu FKA Twigs.

Pārim pietuvināts anonīms avots izdevumam "The Sun" šonedēļ izpļāpājies, ka pārītis pēdējos mēnešos ļoti atsvešinājies. Patinsonam tas esot tiktāl piegriezies, ka viņš atsaucis saderināšanos.

"Roberts ir piekusis, tāpēc viņš atsauca saderināšanos un pateica draugiem, ka šķiras. Bet jūtas starp viņu un Taliju joprojām ir ļoti spēcīgas," klāstījis zinātājs.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", aktieris un dziedātāja par pāri kļuva 2014. gad rudenī. Savukārt runas par saderināšanos uzvirmoja 2015. gada pavasarī, tomēr mīlnieki līdz šim nebija tās apstiprinājuši.

Atgādinām, ka agrāk Patinsonu vienoja romantiskas attiecības ar aktrisi Kristenu Stjuarti. Abi kopā filmējās "Krēslas" sāgā, bet šī savienība pajuka, kad atklājās – mīļotā bijusi neuzticīga.

Pēc šķiršanās no Patinsona Stjuarte atzinās, ka viņa ir biseksuāla un pēdējos gados iesaistījusies attiecībās ar vairākām slavenām sievietēm, tajā skaitā arī "Viktorijas noslēpuma" eņģelīti Stellu Maksvelu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!