Foto: Vida Press/Publicitātes foto

Kaislīgs Ukrainas atbalstītājs cīņā pret okupantiem, aktieris Šons Penns iemīlējies ukrainietē, raksta ASV mediji. Nesen šķīris savu trešo laulību, tagad 62 gadus vecais aktieris ir kopā ar ukraiņu aktrisi Olgu Korotjajevu, kura par Pennu ir 19 gadus jaunāka.

Penns un Korotjajeva manīti kopā Romā, baudot atvaļinājumu un iepirkšanos smalku zīmolu veikalos. Abu savstarpējā mīlināšanās liecina, ka pāris ir iemīlējies. Savukārt pirms divām nedēļām Penns kopā ar Korotjajevu pusdienojuši Malibu restorānā "Nobu", un arī tur paparaci fotogrāfi fiksējuši mīlas pilnus brīžus.

Olga Korotjajeva ir 43 gadus veca ukraiņu aktrise, kura pazīstama no filmas "Blast".

Romāns ar izskatīgo aktrisi uzplaucis divus gadus pēc tam, kad oficiāli šķirta Penna trešā laulība. No 2020. līdz 2022. gadam viņš bija precējies ar austrāliešu aktrisi Leilu Džordžu; sieviete iesniedza šķiršanās prasību gadu pēc kopā pavadītā laika. Penns noliedza, ka būtu neuzticīgs vīrs, tomēr atzina, ka pats bijis vainīgs šīs laulības sabrukšanā. Oskarotais aktieris min arī alkohola aspektu laulības izjukšanā.

Penns savulaik bija precējies arī ar Madonnu un aktrisi Robinu Raitu.

Pennam ir cieša saikne ar Ukrainu. Jau 2021. gadā viņš turp devās, lai sāktu uzņemt dokumentālo filmu par Krievijas invāziju Ukrainā. Penns bija viens no pirmajiem, kas nosodīja Krievijas iebrukumu kaimiņvalstī 2022. gada 24. februārī. Šī iemesla dēļ Kremlis viņu pasludinājis par "persona non grata".

Penns ticies arī ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, kuram pasniedza savu "Oskara" balvu. Zelenskis savukārt godināja aktieri ar ordeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!