Foto: Vida Press

Savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijusī dalībniece Melānija Brauna jeb vienkārši Mela B ir mamma trīs meitām. Katrai no viņām ir cits tēvs, un pēdējā gada laikā dziedātājas privāto dzīvi apvij dažādi skandāli, kuros, pašiem negribot, ierauti arī bērni.

Pērn martā tapa zināms, ka izjukusi Melānijas 10 gadus ilgusī laulība ar filmu producentu Stīvenu Belafoni. Šī bija Melas otrā laulība, un šajā savienībā pasaulē arī nākusi meitiņa Medisona. Abu šķiršanās izvērtusies plašā skandālā ar publisku netīrās veļas mazgāšanu, un gaismā nākuši arī daudzi pārim neglaimojoši noslēpumi.

Melānijas pirmā meita Fēniksa piedzima dziedātājas laulībā ar aktieri Džimiju Gulzaru, kas ilga no 1998. līdz 2000. gadam. Savukārt 2007. gadā "spicā" meitene laida pasaulē meitu Andželu, kuras tēvs ir slavenais aktieris Edijs Mērfijs. Viņam, starp citu, ir deviņi bērni no piecām dažādām sievietēm.

Ilgstošas attiecības ar Mērfiju Melānijai gan neizveidojās. Gadā, kad piedzima viņu kopīgā meita, dziedātāja devās pie altāra ar Stīvenu, un, kā vēsta ārzemju mediji, vīrietis mazo Andželu uzaudzinājis kā savu meitu.

Lai gan Melānija un Stīvens vairs nav kopā, abi tiesu zālēs joprojām plēšas par mantu un arī aizbildniecību par atvasēm.

Ārzemju mediji vēsta, ka Belafonte šonedēļ tiesā uzstājis, ka arī pēc šķiršanās ar bijušo sievu vēlas dalīt rūpes ne tikai par abu kopīgo meitu Medisonu,bet arī Andželu, kura, kā apgalvojis vīrietis, vienmēr esot viņu saukusi par savu tēti.

Tiesā atklājies, ka Mērfijs par savu bioloģisko meitiņu nekad nav licies ne zinis un nekad nav uzturējis ar viņu saikni. Arī tagad, kad tiesa vēlas, lai viņš dod atļauju Belafontem rūpējies par Andželu, meitenes tēvs nav izrādījis nekādu interesi iesaistīties sarunās.
Foto: Vida Press

Kā vēsta "Mail Online", Belafontes advokāte Greisa Džamra nesen sazinājusies ar Mērfija pārstāvjiem, lai iegūtu viņa piekrišanu tam, ka Stīvens ir tiesīgs turpināt būt Andželas aizbildnis, bet lieta nevirzās uz priekšu, jo Mērfija advokāti atbildējuši, ka "viņam tas neinteresē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!