Foto: F64/DELFI

Trešdien, 14. decembrī, 45. dzimšanas dienu atzīmē populārā latviešu aktrise, pasākumu vadītāja un rotu dizainere Agnese Zeltiņa (attēlā).

"Mans skrējiens pretī vislieliskākajam laikam manā dzīvē tikai sākas... Un ziniet ko? Es dikti maz atšķiros no tās mazās, mīļās, zinātkārās meitenes, kas nāca pasaulē 1971. gada 14. decembrī 6:20 no rīta Siguldas slimnīcā. Esmu tikpat traka, smieklīga un nepieradināma kā tad, kad man bija par 10, 15, 20 gadiem mazāk!" dzimšanas dienas rītā savā "Facebook" profilā raksta Agnese.

"Es vēlos teikt tikai to, ka šobrīd es jūtos daudz skaistāka, drošāka un pārliecinātāka nekā 20, 25, 30 vai 35 gados.

Es ar lielu cieņu un pateicību pieņemu savus gadus, lepojos, ka jau piekto gadu esmu vecmāmiņa, un nupat ir sajūta, ka var darīt daudz, dikti un, kas galvenais, – ar izpratni un kvalitatīvi, kā allaž – no sirds un dvēseles!" savas vienaudzes iedvesmo daiļā aktrise un neslēpj – viņa ir laimīga, piepildīta un pateicīga.

Pēdējos gadus Zeltiņa privātajā dzīvē laimi bauda kopā ar Rūdolfu Brēmani, savos sociālo tīklu profilos bieži dalās ar skaistām ceļojumu bildēm un vada pašas radīto rotu zīmolu "Soulstones by Agnese Zeltina".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!