Foto: Vida Press

Asa sižeta grāvēju zvaigzne Silvestrs Stallone agrāk ik dienas vēlējies nožņaugt citu Holivudas grāvēju varoni Arnoldu Švarcenēgeru (abi kopā attēlā), jo uzskatījis viņu par spēcīgu konkurentu, atzinis pats Stallone.

Abi Expendables filmu sērijas aktieri tagad ir draugi, bet 80. gados, kad abi bija slavas augstumos, viņi bija tik sīvi konkurenti, ka pat nespēja atrasties vienā telpā.

"Viss nonāca tik tālu, ka mēs pārstājām runāt viens ar otru un nespējām atrasties vienā telpā," par viņu tā laika attiecībām sacīja Stallone. "Mēs bijām laikabiedri, mēs bijām asa sižeta filmu aizsācēji, kaut gan es biju pirmais, un mēs tā konkurējām viens ar otru!"

68 gadus vecais Stallone arī apgalvo, ka 67 gadus vecais bijušais Kalifornijas štata gubernators arī viltīgi mēģinājis sabojāt sava konkurenta karjeru, sakot, ka vēlas lomu filmā Stop! Or My Mom Will Shoot (Stāt, mana māte šaus!).

Tas mudināja Stalloni izvēlēties lomu šajā kritiķu noķengātajā 1992. gada komēdijā, kamēr Švarcenēgers tika slavēts par filmu Terminator 2.

"Viņš mani piemuļķoja! Viņš vienmēr ir bijis gudrs!" par toreizējo Švarcenēgera izstrādāto viltību sacīja Stallone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!