Foto: Vida Press
Džonija Depa bijusī sieva nu ir māmiņa – surogātmāte laidusi pasaulē meitu aktrisei Amberai Hērdai, ziņo "Page Six".

35 gadus vecā aktrise Ambera Hērda nu ir māmiņa – 8. aprīlī piedzimusi meitene, kas nosaukta par Onagu Peidžu. Tikai tagad, jūlija sākumā, šī informācija nonākusi mediju rīcībā.

Kā vēsta "Page Six", Hērdai iepriekš ārsti pateikuši, ka viņa nekad nevarēs iznēsāt mazuli un ir neauglīga. Aktrise izmantojusi surogātmātes pakalpojumu un esot bezgala pateicīga "brīnišķīgajai sievietei", kura iznēsājusi bērnu. Vārds dots par godu Hērdas mātei Peidžai.

Hērda "Instagram" platformā publiskojusi attēlu ar zīdaini. "Vēlos padalīties ar jums šajās priecīgajās ziņās. Pirms četriem gadiem nolēmu, ka vēlos bērnu un gribēju to paveikt pēc saviem noteikumiem. Es ceru, mēs reiz nonāksim līdz tam, ka nav obligāti vajadzīgs laulību gredzens, lai tiktu pie mazuļa," viņa vēsta un piebilst, ka viņas privātās dzīves izvēles nav neviena cita darīšana. Hērda pauž, ka mazulītes ienākšana ir jauns sākums dzīvē.

Ambera Hērda ir aktiera Džonija Depa bijusī sieva, abi laulībā pavadīja divus gadus un ar skandālu izšķīrās. Jau trīs gadus bijušo mīlnieku starpā rit virkne tiesvedību par vardarbību ģimenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!