Foto: EPA/LETA

Holivudas kinozvaigzne un Kalifornijas bijušais gubernators Arnolds Švarcenēgers (attēlā), kurš maija sākumā paziņoja par šķiršanos no sievas pēc 25 gadu ilgas laulības, atzinies, ka viņš šīs laulības laikā kļuvis par tēvu – viņa bērnu savulaik pasaulē laidusi ģimenes mājkalpotāja.

"Pēc tam, kad es pametu gubernatora amatu, es pastāstīju savai sievai par šo gadījumu, kas notika pirms vairāk nekā 10 gadiem. Es saprotu un apzinos, ka esmu pelnījis, lai mani draugi un ģimene uz mani būtu aizvainoti un dusmīgi.

Tam nav attaisnojuma, un es uzņemos pilnu atbildību par saviem tuviniekiem nodarītajām sāpēm. Es atvainojos sievai, saviem bērniem un ģimenei. Man patiešām ir ļoti žēl," intervijā laikrakstam Los Angeles Times atzinies slavenais aktieris.

Vienīgais, ko Švarcenēgers savā paziņojumā lūdzis, bija masu mediju sapratne. "Es lūdzu masu informācijas līdzekļus cienīt manas sievas un bērnu privāto dzīvi šajā neticami grūtajā laikā. Es esmu pelnījis jūsu uzmanību un kritiku, bet mana ģimene ne pie kā nav vainīga," ģimeni mēģinājis pasargāt aktieris.

Mājkalpotājas vārds, kura laidusi pasaulē Švarcenēgera mazuli, publiski netiek atklāts. Zināms vien tas, ka sieviete pie aktiera ģimenes strādājusi vismaz 20 gadus, bet šī gada janvārī viņa no darba atbrīvota.  

Agrāk šī sieviete apgalvojusi, ka bērna tēvs ir viņas vīrs, kā arī atzinusi, ka ar bijušā gubernatora ģimeni viņa šķīrusies "ar labiem noteikumiem", bet, kad žurnālisti sievietei paziņojuši, ka Švarcenēgers atzinies sānsolī, viņa sīkākus komentārus nav sniegusi.

Arī Švarcenēgera laulātā draudzene Marija Šraivere notikušo nav komentējusi, bet tiek pieļauts, ka tieši vīra paziņojums par ārlaulības bērnu ir pielicis punktu viņu laulībai, kurā dzimuši četri bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!