Foto: Vida Press
Slavenais austriešu izcelsmes amerikāņu aktieris Arnolds Švarcenēgers pēdējā laikā reti afišē savu privāto dzīvi, taču pēc vairāk nekā gadu ilgām attiecībām vairs neslēpj savu draudzeni Hīteru Milliganu (abi kopā attēlā).

Viņi bija ieradušies uz leģendāro Oktoberfest alus festivālu Minhenē, kas sākās aizvadītās nedēļas nogalē un ilgs 16 dienas.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Švarcenēgers ar draugiem festivālā dzēra vācu alu, ēda vācu desiņas un pat kādu brīdi diriģēja īpašo Oktoberfest orķestri.

67 gadus vecā "Terminatora" jaunā draudzene ir fizioterapeite, kura par viņu ir 28 gadus jaunāka, un pāris slepenībā tiekas jau gandrīz pusotru gadu.

Šīs ir "Dzelzs Ārnija" pirmās attiecības pēc tam, kad viņa mājkalpotāja Mildreda Baena sensacionāli paziņoja, ka Švarcenēgeram šajās attiecības piedzimis ārlaulības dēls Džozefs.

Arnolda sānsolis pielika punktu viņa 25 gadus ilgušajām laulībām ar Mariju Šraiveri, kura ir četru Švarcenēgera bērnu māte. Trīsarpus gadus pēc šķiršanās laulātie beidzot esot sadalījuši arī 400 miljonu dolāru lielo bagātību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!