Foto: Privātais arhīvs
Pirmdien ziņojām, ka Krievijā slavenais aktieris Pāvels Prilučnijs ticis smagi piekauts un ārstējas privātklīnikā Maskavā. Krievijas dzīvesstila mediji apraksta, kas par šo incidentu zināms.

Kinoaktieris Pāvels Prilučnijs smagi piekauts Kaļiņingradā, nevis Maskavā, kā izskanēja sākotnēji. Kautiņš noticis 21. novembrī, un tajā Prilučnijs guvis sejas kaula lūzumu, sejas sasitumus un nobrāzumus. Ierodoties slimnīcā, Prilučnijs teicis, ka pakritis un sasities; viņa asinīs alkohola klātbūtne netika konstatēta.

Tabloīds "Star Hit" ziņo, ka nu noskaidrojošās vairākas detaļas par incidentu. Kļuvis zināms, ka kautiņš noticis Kaļiņingradas naktsklubā "Zavod", kas pieder uzņēmējam Vladimiram Semjonovam. Semjonovs ar Prilučniju ir savstarpēji pazīstami. Redzot, ka abu starpā izcēlies konflikts, kāds no kluba apmeklētājiem izsaucis policiju. Lai arī sākotnēji aktieris noliedza, ka miesas bojājumi viņam nodarīti klubā, tagad viņš apstiprinājis, ka tieši tur tas noticis.

Klubu "Zavod" 34 gadus vecais uzņēmējs Semjonovs atklājis 2018. gadā, solot, ka īpašā dizaina un atmosfēras dēļ šī iestāde kļūs par vispopulārāko atpūtas vietu Kaļiņingradā. Uzņēmējs pats tur bieži atpūties, un dažkārt pēc filmēšanās seriālā "Būrī" ieradies arī Pāvels Prilučnijs.

Atsaucoties uz šī seriāla producentes teikto, konflikts starp Prilučniju un Semjonovu sācies jau uzņemšanas laukumā, kur kluba īpašnieks todien pabijis. Starp abiem izcēlusies verbāla sadursme, kas vēlāk vakarā pāraugusi kautiņā Semjonova vadītajā iestādē. Ko abi vīrieši nav spējuši sadalīt, seriāla producente nemācēja pateikt.

Par incidentu, kurā viens no iesaistītajiem guvis smagus miesas bojājumus, ierosināts kriminālprocess, Krievijas policija patlaban veic izmeklēšanu.

Tikmēr pats Prilučnijs otrdienas vakarā sociālajā tīklā "Instagram" ievietojis attēlu, kurā redzams it kā piekauts. "Bilde ir no 2018. gada, un tas tā – lai piesaistītu jūsu uzmanību," raksta aktieris.

Viņš komentējis dažādās baumas, kas apvij piekaušanas faktu. "Tagad es patiešām atgūstos pēc operācijas, viss notiek labi, tāpēc jau drīz atgriezīšos normālā dzīvē. Kā saprotu no plašsaziņas līdzekļiem, esmu ticis piekauts geju klubā, aizstāvot kādu vecmāmiņu – vismaz šādu stāstu kāds mēģinājis pārdot televīzijām. Šī versija ir daudz interesantāka par patiesību, mēs vismaz varam pasmieties. Bet patiesība par notikušo ir nodota tiesībsargājošo iestāžu rīcībā," vēsta Prilučnijs.

Aktieris pauž pateicību ārstiem, kas palīdz viņam atveseļoties, un ironiski saka paldies arī "ekstrasensiem, tarologiem" un arī komentētājiem, kuri raksta itin kā traumatoloģijas speciālisti. "Neklausieties nevienā!" skaidro Prilučnijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!