Foto: AP/Scanpix

Jūnija sākumā tapa zināms, ka izšķīries viens no apjūsmotākajiem un apskaustākajiem pāriem šovbiznesā – dziedātāja Teilore Svifta un britu izcelsmes dīdžejs un producents Kelvins Hariss. Pēc šķiršanās slavenā siržu lauzēja laiku nav velti tērējusi un jau atradusi sev jaunu sirdsāķīti.

Sviftas un Harisa mīlasstāsts ilga vairāk nekā gadu, un tās, kā vēstīja ārvalstu tabloīdi, bija ilgākās attiecības viņas dzīvē. Abi kopā mirdzēja sabiedrībā, kā arī pērn tika atzīti par pelnošāko slavenību pāri.

Daudziem par pārsteigumu pirms divām nedēļām tapa zināms, ka attiecības izjukušas, bet šonedēļ ārvalstu tabloīdi steidz vēstīt – Svifta uzsākusi attiecības ar šarmanto aktieri Tomu Hidlstonu (abi attēlā).

Dzirkstelīte Sviftas un Hidlstona starpā bija jūtama jau maijā, kad abi "dedzināja" deju grīdu "Met Gala" balles afterpārtijā, bet tagad izdevuma "The Sun" rīcībā nonākuši romantiski foto, kur abi iemūžināti, skūpstoties un maigojoties Rodas salā.

Tas, protams, licis uzdot jautājumu, vai Svifta krāpusi Harisu ar pievilcīgo britu aktieri un vai viņš bijis iemesls attiecību izjukšanai, bet vismaz pagaidām neviens no iespējamajā mīlas trīsstūrī iesaistītajiem komentārus nav sniedzis.

Sviftas attiecību pagātne ir vētraina – viņa savulaik satikusies ar aktieri Džeiku Gilenhālu, filmas "Krēsla" zvaigzni Teiloru Lautneru, Kenediju dinastijas pārstāvi Konoru Kenediju, mūziķiem Džo Džonasu un Džonu Maijeru, "One Direction" smukulīti Hariju Stailzu un daudziem citiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!