Foto: Privātais arhīvs

Amerikāņu aktieris Toms Henkss, kurš kopā ar sievu Ritu bija starp pirmajām pasaules mēroga šovbiznesa zvaigznēm ar pozitīvu Covid-19 testu, iepriecinājis savus fanus ar cerīgiem jaunumiem par savu slimības gaitu.

"Ir aizritējušas divas nedēļas pēc mūsu pirmajiem simptomiem, un mēs jūtamies labāk," sociālajos tīklos informējis aktieris, atgādinot visiem izolācijas nozīmi Covid-19 izplatības ierobežošanai.

"Izolēšanās darbojas šādi – jūs nevienu neinficējat un neviens neinficē jūs. Saprātīgi, vai ne?" savus sekotājus un sabiedrību uzrunājusi kinozvaigzne. "Tas prasīs laiku, bet, ja mēs rūpēsimies viens par otru, savu iespēju robežās palīdzēsim un atteiksimies no dažām ērtībām... šis viss arī pāries. Mēs varam tikt ar to galā," ar cerīgu skatu nākotnē raugās Henkss.

"Delfi Izklaide" jau vēstīja, ka Toms Henkss un Rita Vilsone bija pirmais zvaigžņu pāris, kuriem Covid-19 testi uzrādīja pozitīvu rezultātu.

Pāris atrodas karantīnā Austrālijā, kurp aktieris bija devies, lai filmētos jaunā kinolentē par rokenrola karali Elvisu Presliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!