Foto: Vida Press
Paparaci iemūžinājuši amerikāņu aktieri Tomu Krūzu romantiskā brīdī, skūpstot aktrisi Vanesu Kērbiju. Kaut šī bija aina no topošās filmas, jau ir uzvirmojušas runas par to, ka kaisle nemaz neesot jātēlo, un šie foto esot tam apliecinājums.

Šobrīd Parīzē tiek filmēta filmas "Neiespējamās misijas" sestā daļa un šķiet, ka mīlas galvaspilsēta patiesi likusi uzplaukt jūtām starp galveno lomu atveidotājiem – britu aktrisi Vanesu Kērbiju un Tomu Krūzu.

Atgādinām, ka baumas par jūtām starp 53 gadus veco Krūzu un 29 gadus veco Kērbiju uzvirmoja martā, un jau tika spriests par Vanesas izredzēm kļūt par Krūza ceturto sievu.

Par spīti 24 gadu vecuma starpībai, aktieri uzņemšanas laukumā jūtoties ļoti atbrīvoti, vēsta "Daily Mail". Filmēšanas starplaikos abi uzjautrinoties un smejoties, un arī skūpsta ainas abus pārlieku nemulsinot, tieši otrādi – šķiet, ka viņi to dara ar lielāko prieku.

Iespējams, ka aktieris ir beidzot gatavs jaunām attiecībām, jo pagājuši teju pieci gadi, kopš oficiāli šķirta Toma Krūza un aktrises Keitijas Holmsas laulība.

Jauna mīla varētu arī uzlabot aktiera noskaņojumu pēc atvadīšanās no mātes – pirms pāris nedēļām astoņdesmit gadu vecumā mira Toma Krūza māte Mērija Lī Feifere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!