Foto: Vida Press
Aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas laulība savulaik tika uzskatīta par vienu no saskanīgākajām un idiliskākajām Holivudā, tomēr abiem nebija lemts "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" scenārijs. Pārim ir arī kopīga meitiņa Suri, kura pēc šķiršanās dzīvo kopā ar mammu, un jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka tēvs savas reliģiskās pārliecības dēļ meitu nav saticis gadiem ilgi.

Suri, kuru tabloīdi savulaik dēvēja par vienu no stilīgākajiem bērniem pasaulē, vairs nav nekāda mazulīte – viņai šopavasar apritēja 12 gadi. Kā vēsta izdevums "Us Weekly", lai gan Tomam savu atvasi ir ļauts satikt desmit dienas katru mēnesi, viņš šo iespēju jau gadiem ilgi nav izmantojis.

Aktieru pāra sešus gadus ilgusī laulība tika šķirta 2012. gadā. Savukārt preses fotogrāfi Suri kopā ar tēti pēdējoreiz piefiksējuši pirms pieciem gadiem.

Kāds anonīms informators izdevumam pastāstījis, ka Krūzs, kurš, kā zināms, ir pārliecināts scientoloģijas atbalstītājs, ar meitu netiekoties, jo viņa nepieder šai reliģiskajai kustībai.

"Katram cilvēkam ir atļauts tikties ar savu bērnu, ja viņš pats to vēlas. Krūzs ir izvēlējies to nedarīt, jo viņa nav scientoloģe," izdevumam sacījis informators.

Krūzu scientoloģijai pievērsa viņa pirmā sieva Mimi Rodžersa, ar kuru aktieris bija precējies no 1987. līdz 1990. gadam. Drīz pēc šķiršanās aktieris apprecējās ar savu kolēģi Nikolu Kidmenu, un abi adoptēja divus bērnus.

Kad aktieri 2001. gadā šķīrās, adoptētās atvases palika dzīvot pie Toma, kurš bērnus iesaistīja scientoloģijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!