Foto: Vida Press
Holivudas aktieri Vils un Džeida Pinketa Smiti (abi attēlā) bieži vien tiek dēvēti par pašu saskanīgāko un stabilāko Holivudas pāri, taču šonedēļ transseksuālā aktrise Aleksisa Arkete atklājusi baisus pagātnes faktus par abiem spīdekļiem.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka Arkete šonedēļ savā Facebook profilā publicējusi Smitu pārim ne visai glaimojošu ierakstu. Viņa tajā atklājusi gadiem ilgi glabātus noslēpumus par abiem Holivudas spīdekļiem.

Džeida ir Smita otrā sieva. Pirms tam viņš bija precējies ar aktrisi Šīriju Zampino, taču 1995. gadā laulība tika šķirta. Arkete savā Facebook ierakstā apgalvojusi, ka attiecībām pielikts punkts, jo Vils krāpis savu pirmo sievu ar vīrieti.

Transseksuālā aktrise paziņojusi, ka Zampino savu vīru pieķērusi gultā kopā ar mūzikas producentu un slavenību menedžeri Beniju Medinu. Tāpat viņa apgalvojusi, ka Džeida patiesībā esot lesbiete un cenšas slēpt savu seksuālo orientāciju.

Tabloīdi ziņo, ka Džeida Pinketa šīs nedēļas sākumā savos sociālajos tīklos paziņoja, ka neapmeklēs Oskaru pasniegšanas ceremoniju, jo nominācijās, viņasprāt, trūkstot dažādības.

Tas pamatīgi sadusmojis Arketi, un šī paziņojuma dēļ viņa metusies publiski gānīt Smitus. Tiesa, The Daily Mail vēsta, ka pāris stundas pēc publicēšanas transseksuālās aktrises Facebook ieraksts izdzēsts (Arketes Facebook lapa apskatāma šeit). Savukārt Vils un Džeida viņiem izteiktos apvainojumus nav komentējuši.

Aleksisa ir slavenās Arketu dzimtas pārstāve - viņas radinieki ir aktieri Rozanna, Patrīcija un Devids Arketi. 1969. gadā viņa piedzima kā Roberts, taču drīz vien sajuta sevī meiteni un vēlāk oficiāli mainīja dzimumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!