Foto: Vida Press

Viens no godalgotā seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") galvenajiem varoņiem, Džona Snova tēla atveidotājs Kits Haringtons devies ārstēties uz kādu luksusa rehabilitācijas centru Konektikutā, vēsta dažādi ārzemju plašsaziņas līdzekļi.

Britu aktieris uz rehabilitācijas centru devies pirms aptuveni mēneša. Izdevums "The New York Post" vēsta, ka 32 gadus vecais Haringtons cīnījies ar stresu un nogurumu un pārmērīgi aizrāvies ar alkohola lietošanu, tāpēc pieņemts lēmums uzsākt ārstēšanos, lai savestu kārtībā veselību.

Arī aktiera pārstāvis apstiprinājis, ka Kits devies atkopties uz rehabilitācijas centru.

Pārstāvis izdevumam "Mail Online" norādījis, ka Haringtonam "jāatrisina personiskas problēmas".

Atgādinām, ka pēc astoņām sezonām nupat noslēdzās seriāls "Troņu spēle". Tiesa, kad televīzijā tika translēta HBO veidotā seriāla pēdējā sērija, Haringtons jau atradās ārstniecības iestādē.

Ārzemju mediji vēsta, ka Haringtons veselības centrā apmeklē psihologu un kognitīvās uzvedības terapiju, meditē un piekopj citas aktivitātes, kas palīdz atbrīvoties no stresa, negatīvām emocijām un kaitīgiem ieradumiem.

Uzturēšanās rehabilitācijas centrā, kas atrodas Konektikutā netālu no nelielas pilsētiņas ar nosaukumu Medisona, izmaksā aptuveni 30 tūkstošus ASV dolāru nedēļā. Haringtonam ārstniecības iestādē ir atļauts nākt un iet, kad vien viņš vēlas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!