Foto: DELFI

Seriālā UgunsGrēks iepazītā aktiera Antona Zamišļajeva (attēlā) gadu ilgajos centienos tikt uz zaļa zara beidzot iespīdējis cerību stariņš. Puisis iekārtojies trauku mazgātāja vietā konditorejā un cer, ka šoreiz viņu ar algu neapmānīs.

"No 1. aprīļa sākšu strādāt glaunajā tirdziniecības centrā MC2 uz Krasta ielas. Esmu dabūjis trauku mazgātāja vietu konditorejas cehā. Super komanda! Turklāt mani topošie kolēģi ir kultūras jomā ļoti izglītoti ļaudis.

Galvenais pavārs Jānis mani uzreiz atpazina kā aktieri un jau ieraugot paziņoja: mēs tevi ņemam bez jautājumiem!" sarunā ar DELFI Izklaidi sajūsmu par gaidāmo darba ikdienu pauž Antons.

Jaunais aktieris godīgi atklāj, ka ar aktiera aldziņu nepietiek, lai nomaksātu komunālos rēķinus un paēstu, tāpēc māksliniekiem nākas piepelnīties tādās "melnā darba" sfērās kā trauku mazgāšana, veļas žāvēšana un gludināšana un telpu uzkopšana.

Antons nekad nav par to sūdzējies – viņš jebkuru darbu darot ar prieku. Taču puisis, gada laikā izbaudījis dažādus arodus, ar skumjām secinājis, ka vienkāršo darbu darītāji visur tiek mānīti ar algām un spiesti strādāt virsstundas.

Šīs pieredzes dēļ Antons darbu prestižajā tirdzniecības centrā gaida ar lielām cerībām – puisim solīts mēnesī par darbu maksāt 450 eiro, turklāt pirmo reizi algas apmērs esot skaidri noteikts.

"Jau satiekot galveno konditoru Jāni, sapratu, ka man priekšā labs cilvēks un šajā kantorī viss notiek godīgi. Pēdējā gada rūgtā darbu pieredze man iemācījusi, cik lielu lomu spēlē priekšnieka godīgums," priecīgs stāsta Antons.

Jaunais darbs nākot tieši laikā, jo aktiermākslas projektos pēc gada izskaņā piedzīvotā "pļaujas laika" atkal iestājies klusums.

"Priecāšos, ja kāds režisors man atkal piedāvās projektu. Bet tā vispār es neskumstu. Dzīvē raugos ar pozitīvu skatu – esmu pilnīgi un galīgi optimists," teica Antons, kurš nevar vien sagaidīt, kad varēs ķerties pie jaunajiem pienākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!