Foto: Instagram.com/jenniferaniston

Izdaudzinātā Holivudas aktrise Dženifera Anistone, kura nākamgad februārī svinēs 51. dzimšanas dienu, šonedēļ pārsteigusi fanus ar savu bērnības foto, un pat dedzīgākajiem kinozvaigznes faniem bijis grūti momentuzņēmumā atpazīt savu elku.

Populārajā komēdijseriālā "Draugi" ("Friends") savulaik iepazītā Anistone bērnības foto ceturtdien, 12. decembrī, publicējusi sociālajā tīklā "Instagram", kur tas nepilnas diennakts laikā izpelnījies vairāk nekā 1,7 miljonus sarkano sirsniņu un komentāru birumu.

Komentāros ļaudis gan jūsmojuši par Anistones piemīlību, gan arī prātojuši, ka aktrises vaibsti gadu gaitā izmainījušies tik ļoti, ka bildē viņu nevar atpazīt.

Fotogrāfijā mazā Dženifera ar cepurīti galvā lūkojas pa logu. "Es esmu pārliecināta, ka vēlējos, lai būtu sniegs," bildes aprakstā norādījusi aktrise.

Jau vēstīts, ka Anistones pievienošanās "Instagram" šoruden kļuva par plaši apspriestu notikumu. Ļaužu vēlme viņai piesekot bija tik liela, ka virtuālā platforma piedzīvoja īslaicīgu pārslodzi. Turklāt kinozvaigznei izdevās arī uzstādīt jaunu Ginesa rekordu, visīsākajā laika posmā savācot miljons sekotāju. Viņai tas izdevās nieka piecās stundās un 16 minūtēs.

View this post on Instagram

California beanie baby ( I'm sure I was wishing for snow 🙏🏼☃️❄️) #TBT

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Dec 12, 2019 at 9:23am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!