Foto: Privātais arhīvs
Valmieras Drāmas teātra aktieris un komēdijseriāla "Lielie muļķi" varonis Pauls Iklāvs 19. martā kļuvis par tēti, turklāt dēlam dots ne pārāk bieži sastopams vārds.

Pauls Iklāvs un interjera dizainere Anita Lūse kļuvuši par vecākiem, turklāt gan grūtniecības faktu abiem itin labi izdevies noslēpt, otrdien vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Sarunā ar žurnālu Iklāvs teic, ka viņu dēla piedzimšana daudziem bijis pārsteigums. Iklāvs argumentē: "Piemēram, mums ir aktrise, kura sākumā paziņo, ka viņa ir mazuļa gaidībās, bet pēc tam, plēšot kreklu, brēc – lūdzu, cieniet manu privātumu! Bija skaidrs, ka mēs šo ziņu neafišēsim un nesmelsim virtuālo sirsniņu krējumu, un tādēļ par to neviens arī neinteresējās," teic Iklāvs un piebilst, ka slepus apprecējies gan viņš neesot.

Dzemdības bijušas garas un nebūt ne vieglas, tomēr viss aizmirsies brīdī, kad mazulis ieradies. Vecāki viņam devuši Matiasa vārdu. "Kā ieraudzījām dēlu vaigā, tā sapratām – būs Matiass! Bija arī citi varianti, jo vēl mēnesi pirms dzemdībām bijām vārda meklējumos. Vārds Matiass atnāca pie mums pēdējā mirklī," aktieris skaidro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!