Foto: Vida Press
Pēdējos mēnešos vairāk nekā jebkad agrāk publiskajā telpā runāts par seksuālo uzmākšanos un vardarbību ne tikai Holivudā, bet arī citās jomās, un arī nesen notikušajā "Oskara" balvu ceremonijā šis temats netika aizmirsts.

Pērnā gada rudenī skaļi izskanēja producenta Hārvija Vainstīna nodarījumi, kas aizsāka "MeToo" akciju, kuras ietvaros sievietes visā pasaulē publiski runā par piedzīvoto vardarbību. Savukārt šī gada sākumā tika izveidota iniciatīva "Time's Up", kurā simtiem aktrišu, režisoru, scenāristu un citi izklaides industrijas pārstāvji vēršas pret seksuālo vardarbību ne tikai ar kino saistītajā jomā, bet arī citās darbavietās.

Viena no iniciatīvas atbalstītājām ir arī britu aktrise Emma Vatsone, kura savu nostāju paudusi, uz izdevuma "Vanity Fair" rīkoto "Oskara" ballīti naktī no svētdienas uz pirmdienu ierodoties ar pagaidu tetovējumu.

Tiesa, uzrakstā uz aktrises rokas ieviesusies pagalam muļķīga kļūda, un šī iemesla dēļ Vatsone nonākusi ļoti neveiklā situācijā. Kinozvaigznes roku rotājis uzraksts "Times Up", un ārzemju mediji ātri vien piefiksējuši frāzē iztrūkstošo apostrofu (pareizi būtu "Time's Up").

Mulsinošais misēklis aprakstīts visos lielākajos ārzemju medijos un par Vatsoni uzjautrinājušies arī sociālo tīklu lietotāji. Tiesa, vēlāk arī pati aktrise neveiklo situāciju steigusi labot, "Twitter" tīklā padaloties ar jociņu un pasmejoties pati par sevi.

"Ir brīva viltus tetovējumu korektora vakance. Pieredze ar apostrofiem ir obligāta," asprātīgi par sevi pasmējusies Vatsone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!