Foto: Vida Press

Bijusī Amerikas pirmā lēdija Žaklīna Kenedija Onasis deviņdesmito gadu sākumā – divus gadus pirms savas nāves – vēl metusi acis uz jaunākiem vīriešiem. Viņa vēlējusies randiņu ar jauno aktieri Aleku Boldvinu, un savu arī panākusi.

Šādus jaunus faktus par Žaklīnas Kenedijas sievišķīgajām vājībām savos svaigi izdotajos memuāros "Lucky Jim" atklājis Žaklīnas ilggadējs draugs Džeimss Hārts, vēsta izdevums "People".

Deviņdesmito gadu sākumā viņa vēl joprojām esot konsultējusies ar Hārtu par simpātiskiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Kādā no sarunām 62 gadus vecā dāma Džeimsam vaicājusi par jauno aktieri Aleku Boldvinu, kurš tolaik bijis 33 gadus vecs.

Žaklīna bija noskatījusi Aleku kā potenciālo pavadoni uz īpašu pasākumu. Viņa arī zinājusi, ka Hārts ir pazīstams ar Boldvinu un viegli varēs realizēt viņas vēlmi.

"Vai Aleks varētu satikties ar mani un manas dzimšanas dienas vakarā pavadīt uz teātri?" viņa vaicājusi savam draugam. Tas noticis 1992. gadā, īsi pirms viņas jubilejas 28. jūlijā.

Memuāros Hārts atklājis, ka Boldvins bijis ļoti pārsteigts par smalkās dāmas interesi, bet ar atbildi neesot kavējies ne mirkli. Viņš piekrita izmantot šo reto izdevību, kaut tobrīd bija tikko saticis savu tā brīža lielo mīlu Kimu Beisindžeri.

Žaklīna Kenedija Onasis nomira 1994. gadā 64 gadu vecumā.

Šobrīd 59 gadus vecais Boldvins ir precējies ar 33 gadus veco Hilariju Tomasu, un viņiem ir trīs atvases.

Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!