Foto: F64

Piektdien, 7. decembrī, YouTube video krātuvē publiskots video sižets, kurā iemūžināti populārās Nacionālā teātra aktrises Ditas Lūriņas (attēlā) piedzīvojumi kādā reklāmas kastingā, kas izvērsies pavisam negaidīti.

Videomateriālā redzams, kā aktrise producentes Aijas Strazdiņas pavadībā ierodas kādā sporta zālē, kur viņu sagaida zviedru režisors un lietuviešu producents, kuri nebūt nav tie, par kuriem uzdodas.

Saruna ar abiem reklāmas jomas darboņiem ir ļoti nervoza, jo abi kungi ir pamatīgi nokaitināti, par ko Lūriņu pie ieejas brīdinājusi arī dziedātāja LieneCandy, bet vēlāk notikumi izvēršas pavisam negaidīti.

Saskaņā ar iedomātās reklāmas scenāriju galvenajai varonei ir jālidinās gaisā un jāsaka frāze zviedru valodā, kas nozīmē "Esmu pamatīgi izjokota". Par spīti nepiemērotajam apģērbam, Lūriņa ir apņēmības pilna pierādīt, ka viņu uzdevums nebiedē, un viņa ļaujas, ka viņu paceļ dažu metru augstumā.

Iesākumā sieviete laimīgi lidinājās trosēs, bet tad visi cilvēki devās prom un aktrise palika viena visai neapskaužamā situācijā. Pēc aptuveni septiņām minūtēm sporta zālē ierodas puiši uz basketbola treniņu, kuri aktrisi sāk kaitināt, solot, ka viņi paši nolaidīs meiteni lejā.

Pēc 15 minūtēm, ko Lūriņa pavadījusi, jau ar notirpušām kājām karājoties trosēs, ierodas arī "filmēšanas brigāde", kura atklāj, ka aktrise vienkārši izjokota.

DELFI Izklaide jau ziņoja, piektdienas, 7. decembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots jauns raidījums Tikai ar ielūgumiem, kurā Dailes teātra aktieru Intara Rešetina un Ginta Grāveļa vadībā tiks izjokoti citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!