Šonedēļ visu pasauli pārsteidza alus ražotāja Bud Light veidotā reklāma, kurā aktieris un bijušais Kalifornijas gubernators redzams Arnolds Švarcenēgers (attēlā) redzams pavisam ērmīgā izskatā, taču šī nav vienīgā jokainā kampaņa, kurā pēdējā laikā viņš piedalījies.

Jau vēstīts, ka par dalību alus reklāmā, kura tiks demonstrēta amerikāņu futbola finālspēles Super Bowl laikā, aktieris saņēmis trīs miljonus dolāru, taču saģērbties ērmīgā paskatā un atveidot dīvainu tipiņu viņš ir gatavs arī cēlu mērķu vārdā - lai palīdzētu nabadzīgām ģimenēm.

Labdarības akcijas After School All Star, kas nodrošina fiziskās aktivitātes bērniem no nabadzīgām ģimenēm, ietvaros 66 gadus vecais aktieris iejuties Gold's Gym fitnesa trenera Hovarda lomā.

Lai labāk iejustos tēlā, Švarcenēgers uzlicis tumšu parūku un pielipinājis sev mākslīgās ūsas, kuras tautā tiek dēvētas arī par "šoferūsām", un aktieris sevi dēvē par Hovardu - Gold's Gym vingrošanas zāles reģionālo menedžeri -, un viņš sportotājiem dod dažādus nenopietnus padomus.

Kā redzams videoklipā, daži cilvēki sporta zāles trenera sejā spēj atpazīt slavenā aktiera vaibstus, taču neiztrūkst arī tādu, kam tas neizdodas.

Kampaņa guvusi ļoti lielu ievērību, un tīmekļa vietnē YouTube video, kurā iemūžināts Švarcenēgers Hovarda tēlā, pāris dienu laikā noskatīts vairākus miljonus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!