Foto: RIA Novosti/Scanpix

Leģendārais franču aktieris Žerārs Depardjē (attēlā), kurš pērn radīja pamatīgu rezonansi sabiedrībā, kļūstot par Krievijas pilsoni, turpina paust savu atbalstu šai lielvalstij un tagad arī ielauzījies krievu valodā.

YouTube tīklā publicēts Krievijas pulksteņu zīmola CVSTOS reklāmas video, kurā aktieris mēģina cilvēkus pārliecināt iegādāties laikrāžus no jaunā Proud to be Russian kolekcijas, un par godu šim atbildīgajam uzdevumam Depardjē pat iemācījies pāris frāzes krieviski.

Drūmās noskaņās veidotā reklāma izraisījusi neviennozīmīgu reakciju, un daļa no vairāk nekā 10 tūkstošiem cilvēku, kuri pāris dienu laikā jau noskatījušies šo video, Depardjē talantam veltījuši visnotaļ izsmējīgas piezīmes.

Jau vēstīts, ka janvāra sākumā apritēs gads, kopš Depardjē kļuvis par pilntiesīgu Krievijas pilsoni. Šajā laikā viņš paguvis tikties ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, tikt pie pieraksta Mordvijas republikas galvaspilsētā Saranskā, kā arī apsvērt plānus par restorāna atvēršanu Maskavā un degvīna ražošanas uzsākšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!