Foto: Privātais arhīvs
Slaveno aktieru Brūsa Vilisa un Demijas Mūras meita Rumera (attēlā) aizvadītajā nedēļā sagādājusi pamatīgu pārsteigumu ārzemju medijiem, internetā publicējot ļoti seksīgu bildi, kura tapusi pikantas foto sesijas ietvaros.

Rumera, kura šobrīd ir 25 gadus veca un ir izveidojusi salīdzinoši veiksmīgu aktrises karjeru, atkailinājusies slavenību fotogrāfam Taileram Šīldsam - viņa pozējusi krūšturī, biksītēs un melnās augstpapēžu kurpēs.

Pagaidām plašākas publikas novērtējumam vēl nav sniegtas foto sesijas laikā tapušās bildes, taču Rumera iepriecinājusi savus sociālo tīklu sekotājus - viņa tīmekļa vietnē Instagram publicējusi vienu aizkulišu attēlu, kurā, tērpusies apakšveļā, pozē ar mačeti.

Bilde neilgā laikā kļuvis par īstu sensāciju, un publiskajā telpā Šīldsa pavadībā tapusī foto sesija, kurā piedalījās Vilisa meita, jau nodēvēta par līdz šim pikantāko, atklātāko un pārdrošāko, kādā Rumera jebkad pozējusi. 

Pēdējā laikā pastiprinātu uzmanību izpelnījusies ne tikai Rumera, bet arī viņas mamma Demija, kura šonedēļ beidzot oficiāli šķīrusies no sava vīra Eštona Kačera - parakstītie laulības izbeigšanas dokumenti tiesā tika iesniegti novembra sākumā, un tagad šķiršanās stājusies spēkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!