Foto: DELFI

Seriālā "Viņas melo labāk" nupat ienākusi Aminata Diarra (attēlā) – Latvijā pirmā tumšādainā aktrise. Māksliniece, kura papildina vasaras seriāla simpātisko dāmīšu buķeti, dalās ar saviem sievišķīgajiem noslēpumiem izskata un veselības uzlabošanai.

"Man ir ļoti svarīgi, lai produkti, ar kuriem es kopju savu ādu, būtu dabiskas izcelsmes. Izmantoju amerikāņu firmas kosmētiku, kuras produkti pamatā balstīti uz alveju – produkti satur 90 procentus dabīgās alvejas.

Tā kā man ir sausi mati ar specifisku struktūru, ļoti svarīgi piedomāt arī par to īpašu mitrināšanu. Man ļoti patīk kokoseļļa, kas ļoti labi mitrina kā matus, tā ādu vispār," sarunā ar "Delfi Izklaidi" savus skaistuma trikus atklāj Aminata.

Aktrise stāsta, ka, uzsākot ceļu šajā profesijā, esot sev pabojājusi veselību, jo darba dunā nereti aizmirsusi pilnvērtīgi paēst. "Darba dienas mums, jaunajiem aktieriem, ir sešreiz nedēļā, svētdien it kā ir vienīgā brīvdiena, bet nereti tāpat strādājam.

Sākam astoņos trīsdesmit, strādājam līdz vēlam vakaram – kustības, balets, paukošana, dziedāšana, runas tehnika, aktiermeistarība. Ir kādas 15 minūtes vai pusstunda, kad tu ātrumā kaut ko apēd.

Kad atnāku mājās, mamma brīnās – tikko uzliku tev paēst, bet tu jau piecās minūtēs visu apēdi! Sapratu, ka tiešām jau ēdu automātiski," par skaistās profesijas sūrajām aizkulisēm stāsta Aminata. Nu Aminata mēģina atgūt veselību, ieturot drastisku diētu.

"Vispār nelietoju cukuru, sāli izmantoju ļoti, ļoti minimāli. Neēdu neko no nakteņu dzimtas, piemēram, kartupeļus, tomātus. Uz pusgadu esmu atteikusies arī no piena produktiem, izņemot kefīru un jogurtu bez piedevām un bez cukura.

Uzturā pamatā lietoju gaļu un zivis, bet nekādus našķus es nedrīkstu," savu stingro uztura režīmu atklāj seriāla zvaigzne. Šis uztura režīms, ja tas tiks ieturēts pusgadu, uzlabošot mākslinieces imūnsistēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!