Foto: DELFI
Seriāla "Viņas melo labāk" Marijas lomas atveidotāja Anete Krasovska (attēlā) atklāj zelta likumu, ko ievēro, lai saglabātu veselīgu izskatu aktrises trauksmainajā ikdienā, kā arī iesaka recepti dabiskam skrubim, ar ko ikviena dāma var palutināt savu ādu.

"Ziemassvētkos, gatavojot dāvanu, uztaisīju ļoti interesantu sejas skrubi, kas iepatikās arī man pašai. Recepti atradu internetā.

Samalu auzu pārslas, pievienoju kakao un eļļu. Izmēģināju, sapratu, ka sanācis ļoti labs skrubis," sarunā ar "Delfi Izklaidi" ideju, kas var noderēt gan paša skaistumkopšanas arsenālā, gan dāvanā, atklāj Krasovska.

Aktrise spriež, ka kopj sevi ne vairāk, ne mazāk kā visas sievietes. "Diētas neievēroju, cenšos vienkārši veselīgi ēst un arī nedaudz pasportot.

Galvenais priekšnoteikums, ko vienmēr ievēroju, lai saglabātu labu izskatu – vienmēr atcerēties pirms gulētiešanas noņemt grimu un uzklāt mitrinošu krēmu. Tā ir pašsaprotama lieta, kuru vienmēr vajadzētu atcerēties jebkurai sievietei," savu zelta likumu atklāj aktrise.

Jaunā un talantīgā meitene atklāj, ka ar prieku piekritusi lomai "Viņas melo labāk", jo šo seriālu redz kā ļoti kvalitatīvu lieliskās komandas dēļ. Marijas loma aktrisi padarījusi ļoti populāru – jaunieši viņai raksta sociālajos tīklos un uzrunā uz ielas, taču Anete saprot, ka tā ir šī darba sastāvdaļa.

"Vienmēr esmu mācījusi atdalīt profesiju no ikdienas dzīves. Ja kāds mani nosauc par Mariju, mani netraucē. Es pati zinu, kas esmu," smejas Anete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!