Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcelsmes Krievijā slavenā aktrise Agate Muceniece nesen nāca klajā ar izmisuma pilnu video ierakstu sociālajos tīklos, turklāt video tika publiskots no aktrises mammas profila, nevis pašas.

Krievijas "paraugpāra", aktieru Agates Mucenieces un Pāvela Priļučnija šķiršanās drāma šobrīd ir karstākais temats kaimiņzemes slavenību tabloīdos.

"Delfi" jau vēstīja, ka šī gada sākumā pāris paziņoja par šķiršanos. Taču tā nav notikusi nedz juridiski, nedz arī praktiski, jo Covid-19 pandēmijas laiku abi aizvada kopā vienā dzīvesvietā.

Videopaziņojumā no savas mātes "Instagram" konta Muceniece satraukti vēstīja, ka Priļučnijs viņu un bērnus dzenot laukā no mājām. Mucenieces personīgais viedtālrunis ticis izmests pa logu, vīrs pret viņu pacēlis roku, turklāt viņš neesot bijis skaidrā prātā kopš pašizolācijas sākuma.

"Man apnicis piesegt viņa pakaļu. Viņš jau desmito dienu dzer alkoholu nenormālos daudzumos. Acīmredzot, tie toksīni nobloķējuši smadzenes," skaidroja aktrise.

"Viņš ir novedis bērnus līdz asarām. Viņš pacēla roku pret mani. Viņš nav adekvāts," vēstīja Muceniece, kuras paustais zibenīgi apceļoja vietējos medijus.

Muceniece bija plānojusi steigšus ar bērniem pārcelties uz kādu citu dzīvokli. Vai tas viņai izdevies, pagaidām nav zināms.

View this post on Instagram

A post shared by 🔞 Самое скандальное СМИ 18+ (@ytpo_tv) on Apr 11, 2020 at 2:03am PDT

Tikmēr Krievijas portāls "Mk.ru" devis vārdu advokātam Sergejam Žorinam, kurš komentējis gan Mucenieces izteikumus, gan skaudro situāciju kopumā.

Advokāts norāda, ka Priļučnijam un Muceniecei, visticamāk, tik tiešām labāk būtu šķirties, jo rokas pacelšana un dzīšana prom no mājām pandēmijas laikā nav pieņemama rīcība.

Vienlaikus jurists lūdz Muceniecei saglabāt vēsu prātu un mēģināt adekvāti novērtēt situāciju. "Ja laulātais tik tiešām rada fiziskas briesmas Agatei un bērniem, tad miteklis ir jāpamet," skaidro advokāts.

Viņš piebilst, ka laulības šķiršana Mucenieces un Priļučnija gadījumā ir vienīgā pareizā rīcība, ja starp vīru un sievu ir nepārvaramas pretrunas.

Žorins uzskata, ka vislabāk būtu "panākt izlīgumu", lai tiesā tiktu skatīta tikai pati laulības šķiršana, savukārt mantas sadale un bērnu uzturēšanas jautājumus pāris atrisinātu pats pie notāra. Advokāts rekomendē priekšplānā likt abu bērnu intereses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!