Foto: Artis Bandonis

Populārā latviešu aktrise Zane Daudziņa (attēlā), kura daudziem pazīstama arī kā seriāla UgunsGrēks kolorītā Helēna, piedzīvojusi ļoti krasas vizuālās pārvērtības – viņa nogriezusi zēngalviņu.

Par šo īpašo notikumu Zane visus savus draugus, paziņas un talanta cienītājus informējusi tīmekļa vietnē Facebook, kur aktrise padalījusies ar foto, kurā redzama ar zēngalviņu.

Tāpat viņa sniegusi arī nelielu aprakstu, kurā atklājusi, ka matu griezumu veidojis Artis Bandonis un pārvērtības veiktas 12. maijā.

Līdz šim Zani bija ierasts redzēt ar gariem matiem, un arī seriālā UgunsGrēks aktrise, lai iejustos tēlā, valkā parūkas un šinjonus, tādēļ nemaz nepārsteidz fakts, ka foto, kurā iemūžināts Daudziņas jaunais tēls, izpelnījies milzīgu ievērību, un ne viens vien radošās sfēras pārstāvis padalījies ar savu viedokli par šīm pārmaiņām.

Tā, piemēram, rakstniece Elita Veidemane uzsvērusi, ka Zane ar šādu frizūru izskatās "smuka un vēl jaunāka", savukārt aktrise Dārta Daneviča novēlējusi, lai jaunā frizūra Daudziņai nes jaunus piedzīvojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!