Foto: Mango

Sestdien Sapņu fabrikā notikušo jauno modeļu konkursu Baltic Beauty Contest 2011 vadīja viena no populārākajām pašmāju aktrisēm un sabiedrības dāmām Zane Vaļicka (attēlā), kura konkursa apmeklētāju skatienus piesaistīja ar ļoti atklātu kleitas izgriezumu.

Kad pasākuma vadītāja Vaļicka iznāca uz skatuves, zālē atskanēja vienbalsīgi pārsteiguma izsaucieni, jo aktrise, kura parasti izvēlas atturīga un lietišķa stila apģērbu, modeļu konkursu bija izlēmusi vadīt tērpā ar ļoti dziļu dekoltē - to radījis latviešu modes mākslinieks Romāns Straupmanis, bet matos aktrisei bija starptautisku atzinību guvušās mākslinieces Gintas Sičevas darināti aksesuāri.

Pasākumu latviešu aktrise vadīja kopā ar Itālijā dzīvojošu spāņu izcelsmes dziedātāju un aktieri Seržio Municu, kurš arī atzinīgi novērtēja savu skatuves kolēģi un viņas tērpu. 

Nesen Vaļicka pēc daudzu gadu pārtraukuma arī pati atgriezās uz mēles modeles ampluā, un pēc veiksmīgās skates viņa sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpa, ka mūsdienu modeles ir daudz tievākas nekā savulaik.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!