Atraktīvās krievu aktrises, populārā seriāla Mana mīļā aukle Vikas lomas atveidotājas Anastasijas Zavorotņukas 16 gadus vecā meita Anna gājusi mātes pēdās un izaugusi par īstu skaistuli, un savu krāšņo ķermeni viņa tagad labprāt demonstrē arī publiski.

Aktrises meita Anna Strjukova ieviesusi savu kontu sociālajā tīklā Twitter un sākusi publicēt fotogrāfijas, kurās redzama bikini, ar ziediem un savas mammas glauno automobili Mercedes, kurš, pēc viņas vārdiem, ir lielisks aksesuārs foto sesijai.

Zem kādas bildes peldkostīmā Anna pierakstījusi: "Nu, kā jums patīk mana figūriņa?"

Sabiedrības uzmanību Anna piesaistīja filmas Mammas pirmizrādes laikā, kad fotogrāfi un žurnālisti viņai pievērsa daudz lielāku uzmanību nekā slavenajai mammai.

Filmā Mammas piedalījās gan pati Anastasija, gan viņas otrs bērns - 11 gadus vecais dēls Mihails. Gan viņš, gan Anna dzimuši aktrises otrajā laulībā ar biznesmeni Dmitriju Strjukovu, ar kuru kopā Anastasija dzīvoja Losandželosā un dibināja elitāru nekustamo īpašumu aģentūru.

Zavorotņukas pirmās laulības ar kādu vācu biznesmeni ilga aptuveni gadu, pēc tam viņa bija precējusies ar Strjukovu (no 1999. līdz 2009. gadam aktrises uzvārds bija Strjukova), bet kopš 2008. gada viņa ir laulībā ar daiļslidotāju Pjotru Černišovu.

Kas attiecas uz 16 gadus veco meiteni Annu, kura šobrīd mācās kādā privātskolā Anglijā, tad Krievijas žurnālistiem viņa pavēstījusi, ka nākotnē vēlētos kļūst par aktrisi - gluži tāpat kā mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!