Foto: DELFI

Jūlijā dzimtenē nolēmis paviesoties ASV dzīvojošais latviešu kino darbonis Miks Ozoliņš, kurš Latvijā ieradies ne tikai tikties ar vecākiem un draugiem, bet arī izglītot latviešu vīriešus par vienas nakts sakariem, un šī apņēmība vienaldzīgu nav atstājusi arī režisora bijušo draudzeni - aktrisi Agnesi Zeltiņu (abi attēlā).

Pēc tam, kad Miks bija izplatījis video, kurā solīja savos semināros Atslēga uz vienas nakts sakariem ikvienu interesentu apmācīt, kā trīskāršot vienas nakts sakaru skaitu, Zeltiņa publiski atzina, ka nožēlo savu sakaru ar šo vīrieti, bet tagad viņa izdevumam Privātā Dzīve paskaidrojusi savas nepatikas iemeslus.

Zeltiņa sapratusi, ka laikā, kad bijusi kopā ar Ozoliņu, viņa gluži vienkārši tikusi izmantota, un pieļauj, ka tas noticis filmas Es gribu tavu meiču dēļ, ko jaunais režisors tagad arī piemin semināru reklāmas video kā vienu no saviem veiksmes stāstiem.

"Tagad saprotu, ka savulaik tiku nomedīta un kļuvu par upuri metodēm, kādas viņš šobrīd sludina. Viņam tādas patiešām ir! Viņš zina, kas jāsaka sievietēm. Viņam piemīt ģeniāla īpašība - spēja iedziļināties sievietes noskaņojumā," savu bijušo raksturojusi Zeltiņa.

Viņa arī atzinusi, ka puisis nav skopojies ar ziediem un skaistiem vārdiem, kā arī bijis ļoti neatlaidīgs un nepiekāpīgs, savukārt kā lielāko mīnusu viņa minējusi faktu, ka Ozoliņš ir no tiem cilvēkiem, kurš prot melot, acīs skatoties.

"Man nav nekas pret Miku - man ir iebildumi, ka lietas, kas man nav pieņemamas - un tādi ir vienas nakts sakari -, viņš mēģina sasaistīt ar manu vārdu," žurnālam Privātā Dzīve skaidrojusi Zeltiņa un uzsvērusi, ka viņas pašas pieredzē vienas nakts sakaru neesot.

Kad Agnese sazinājusies ar bijušo mīļoto un aicinājusi viņu "iet kvalitātē un dziļumā", nevis niekoties ar vienas nakts sakaru popularizēšanu, aktrise saņēmusi skarbu atbildi, ka viņa jau nu nebūs tā, kura Mikam mācīs, kas jādara, un viņš jau "iet dziļumā" ar savu ģimeni un meitiņu.

"Lai dod Dievs, ka viņam izdodas sev pašlaik līdzās esošo sievieti nekrāpt," savam bijušajam vēlējusi Zeltiņa un atzinusi, ka viņa pati šādu rīcību no Ozoliņa izbaudījusi pirms četriem gadiem, kad abi atgriezās Latvijā prezentēt kopīgi veidoto filmu.

"Atgriezies Latvijā, viņš to darīja klaji," atklāta bijusi Zeltiņa un nav slēpusi, ka Ozoliņš priekšroku devis tieši tagad paša reklamētajiem vienas nakts sakariem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!