Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļā asas diskusijas sabiedrībā izraisīja režisora Mika Ozoliņa interneta vidē publicētais video Kā TRĪSKĀRŠOT savu vienas nakts sakaru apjomu, kurā jaunais censonis pašmāju bāleliņiem, reklamējot savu semināru, palielījās, ka viņam bijušas attiecības ar vairākām populārām latviešu sievietēm. Šis paziņojums sadusmojis viņa bijušo draudzeni aktrisi Agnesi Zeltiņu.

Jau ziņots, ka vairāki latvieši neslēpa savu sašutumu un sociālajos tīklos Ozoliņam veltīja visai ironiskas un pat aizvainojošas piezīmes.

Dziedātāja Marta Kukarane jeb Vanilla savā Twitter kontā vīteroja, ka Ozoliņš tiešām ir ļoti pašpārliecināts. Citus Dieviņš esot apdalījis, bet šim visu cisternu izgāzis. Savu atbildes komentāru Kukaranei nu sniegusi arī Zeltiņa.

"Varētu jau ignorēt šo faktu, jo principā kaunēties cita vietā ir pilnīgi garām, bet mani nepamet kauns, ka biju kopā ar šo cilvēku," sociālajā tīklā Twitter izteikusies Agnese.

Uz Zeltiņas paziņojumu ātri vien reaģēja dziedātājs Lauris Reiniks, kurš izteicās, ka Agneses vārdi bijuši spēcīgi un atklāti.

"Savu viedokli un lūgumu iet kvalitātē, ne lētumā galvenajam varonim izteicu rakstiski, tāpēc arī atļaujos atklāti!" drosmīgi paziņoja Zeltiņa.

Lauris Agnesei par to izteica respektu, uz ko viņa papildināja iepriekš sacīto, ka tas bijis aptuveni pirms sešiem mēnešiem, kad šis cirks sācies.

Agneses un Mika attiecības izveidojās 2007. gadā, tiesa, tām nebija lemts ilgs mūžs. Pēc divarpus gadu ilgas draudzības pāris nolēma iet katrs savu ceļu, par spīti tam, ka Miks savu mīļoto jau bija paspējis bildināt.

Abu attiecības kļuva par vienu no apspriestākajiem tematiem pašmāju medijos. Tika diskutēts ne tikai par to, ka Zeltiņa ir krietni vecāka par Ozoliņu, bet arī paklīda runas, ka aktrise un režisors savas attiecības izspēlējuši medijiem, iepriekš izdomājot attiecību scenāriju, lai abu kopdarbs - Holivudā uzņemtā filma Es gribu tavu meiču - iegūtu lielāku popularitāti Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!