Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka par pasaulē seksīgāko un skaistāko sievieti neskaitāmas reizes dažādos apkopojumos atzītā amerikāņu aktrise Megana Foksa ir trešā mazuļa gaidībās. Daudzu prātus nodarbināja jautājums, kurš ir gaidāmā bērniņa tēvs, un beidzot minējumiem pielikts punkts.

Pērnā gada vasarā mediji vēstīja, ka izjukusi Foksas un aktiera Braiena Ostina Grīna (abi attēlā) vairākus gadus ilgā laulība. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērni – dēli Noa un Bodi.

Ostins Grīns aizvadītās nedēļas izskaņā sarunā ar izdevumu People apstiprinājis, ka arī trešā gaidāmā mazulīša tēvs ir viņš. Vīrietis skaidrojis, ka bērns pieteicies neplānoti, taču viņš ir ļoti priecīgs par Foksas grūtniecību.

Tiesa, aktieris nekādus komentārus par to, vai abi ar Foksu nolēmuši atjaunot attiecības, nav sniedzis. Laulība pagaidām nav oficiāli šķirta.

Lai gan tenku portāls TMZ vēsta, ka aktieru pāris šķiršanās dokumentu kārtošanu atlicis uz nenoteiktu laiku, bet bēbītis, visticamāk, nebūs iemesls, lai abi paliktu kopā, izdevums E! ziņo, ka, iespējams, attiecības izdosies atjaunot.

Kāds tuvs pāra draugs izdevumam E! pastāstījis, ka starp Foksu un Ostinu Grīnu vienmēr valdījusi spēcīga fiziskā pievilcība. Lai gan abi mīlnieki regulāri strīdējušies, pēdējā laikā situācija esot ļoti uzlabojusies. Tas vieš cerības, ka ģimene neizjuks un trešais bērns abus atkal satuvinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!