Foto: Vida Press

Aktieris Džeiks Loids (attēlā), kurš zinātniskās fantastikas filmu sērijā Zvaigžņu kari savulaik atveidoja Dārtu Veideru jeb Anakinu Skaivokeru bērnībā, ārstējas psihiatriskajā klīnikā, vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums TMZ.

Loids aizvadītā gada jūnijā tika apcietināts par ātruma pārsniegšanu, braukšanu bez autovadītāja apliecības un bēgšanu no policijas. Tagad tapis zināms, ka pēc desmit mēnešiem, ko aktieris pavadījis ieslodzījumā, viņš pārvietots uz ārstniecības iestādi.

27 gadus vecā vīrieša māte Liza izdevumam TMZ pastāstījusi, ka viņas dēls cieš no šizofrēnijas. Šī iemesla dēļ pieņemts lēmums, ka aktierim nepieciešama ārstēšana profesionālu ārstu uzraudzībā.

Liza atklājusi, ka viņa aizvadītajā nedēļā runājusi ar savu dēlu un jau jutusi manāmus uzlabojumus viņa veselības stāvoklī. Pagaidām nav zināms, cik ilgi Loids turpinās ārstēties.

Džeiks Loids bija vien desmit gadus vecs, kad viņš debitēja lielajā kino, atveidojot Anakinu Skaivokeru bērnībā Zvaigžņu karu sāgas filmā Ļaunuma vēstošā ilūzija (The Phantom Menace), kas uz lielajiem ekrāniem nonāca 1999. gadā. Viņam tā arī nekad neizdevās kļūt par pieprasītu aktieri.

Pēc tam, kad Loids aizvadītajā gadā tika apcietināts, viņa māte medijiem pastāstīja, ka dēlam ir garīgās veselības traucējumi. Tāpat sieviete izpļāpājās, ka Džeiks viņai vairākkārt uzbrucis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!