Foto: AFP/Scanpix

Šomēnes par pilnvaru pārsniegšanu, parakstot valstij neizdevīgus kontraktus par gāzes piegādi no Krievijas, uz septiņiem gadiem cietumā tika iespundēta viena no seksīgākajām politiķēm pasaulē – bijusī Ukrainas premjerministre Jūlija Timošenko (attēlā), un šajā sakarā radies saraksts ar desmit seksīgākajām sievietēm, kas kādu laiku pavadījušas nebrīvē.

Savulaik vairākas skaistules, no kurām dažas var uzskatīt par aktrisēm, cietumā pavadījušas par braukšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā - tās ir kuplkrūtainā Anna Nikola Smita, Miša Bārtone, Parisa Hiltone un pavisam nesen arī Lindsija Lohana, kura savā auto tika pieķerta arī ar paprāvu kokaīna devu.

Arī draiskā aktrise Mišela Rodrigesa 2006. gadā tika arestēta par braukšanu dzērumā, bet atkārtoti cietumā nokļuva par to, ka nebija ievērojusi priekšlaicīgas atbrīvošanas noteikumus pēc pirmā cietumsoda izciešanas.

Vēl kāda cita žurnāla Playboy modele Karmena Elektra 1999. gadā cietuma kamerā nonāca par kautiņu ar savu vīru – ne mazāk skandalozo basketbolistu Denisu Rodmenu.

Vesela virkne pārkāpumu ir arī tumšādainās supermodeles Naomi Kempbelas kontā, nemaz nerunājot par tiesas prāvām Libērijas "asiņaino dimantu" sakarā: 2006. gada martā viņai tika piespriesti piespiedu darbi par kalpones iekaustīšanu ar mobilo telefonu, tā paša gada oktobrī modele Londonā uzbruka kādai sievietei, bet 2008. gadā viņu notiesāja par uzbrukumu lidostas darbiniekam.

Bez Timošenko seksīgāko cietumnieču sarakstā iekļuvušas vēl divas sievietes no bijušajām padomju republikām - Anastasija Zavorotņuka un Anna Čepmena.

Zavorotņuka, kas pazīstama kā seriāla Mana mīļā aukle galvenā varone Vika, savulaik paspēja pasēdēt amerikāņu cietumā, kad, nodarbojoties ar biznesu ASV, bija viltojusi dokumentus, savukārt seksīgā spiedze Čepmena vispār tika deportēta no ASV par spiegošanu Krievijas labā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!