Foto: AP/Scanpix
Kopš tenisa kortos parādījās tādas spēlētājas kā Gabriela Sabatini un Anna Kurņikova, šis sporta veids kļuvis daudz populārāks – tagad cilvēki uzmanību pievērš ne tikai rezultātiem, bet arī īsajām kleitiņām un seksīgajiem vaidiem.

Arī šis gads, kad jau 127. reizi notiek prestižais Vimbldonas turnīrs, nav izņēmums, tāpēc eksperti sastādījuši sarakstu ar desmit skaistulēm, kuras pretendē uz seksīgākās tenisistes titulu Vimbldonas kortos.

Topā iekļuvušas gan pasaules ranga līderes, gan meitenes, kas seksīgāko sportistu sarakstos ir regulāri, taču skaistumam līdzi nāk arī talants, slava un nauda - Vimbldonas uzvarētāja saņems čeku par 1,6 miljoniem sterliņu mārciņu.

Desmit seksīgāko Vimbldonas dalībnieču topā vietām nav nozīmes, tāpēc meitenes minētas atkarībā no vietas WTA rangā.

Tātad topā ir amerikāniete Serēna Viljamsa (pasaules pirmā rakete), baltkrieviete Viktorija Azarenka (otrā rakete), krieviete Marija Šarapova (trešā rakete), poliete Agneška Radvanska (ceturtā rakete) un Dāniju pārstāvošā Karolīna Vozņacki (devītā rakete).

Tālāk seko krieviete Marija Kiriļenko (10. rakete), serbiete Ana Ivanoviča (12. rakete), slovākiete Dominika Cibuļkova (18. rakete), vāciete Sabīne Lisicki (23. rakete) un angliete Laura Robsone (35. rakete).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!