Foto: Privātais arhīvs
Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākais dēls Bruklins Bekhems nedēļas nogalē svinēja kāzas – 23 gadus vecais puisis apprecēja par viņu četrus gadus vecāko miljardiera Nelsona Pelca meitu Nikolu. Bekhems soctīklos jau padalījies ar dažām fotogrāfijām no kāzām.

Kāzas notika Palmbīčā, Floridā, Pelcu ģimenes īpašumā. Trīs dienu kāzu kopējās izmaksas bijušas 3,5 miljoni ASV dolāru.

Jaunlaulātie kāzām gatavojās divus gadus, un jaunā dāma laipni uzņemta Bekhemu ģimenē – kāzu runā Deivids Bekhems pat apraudājies: "Mēs tevi tik ļoti mīlam, Nikola, esam ļoti priecīgi, ka tu būsi daļa no mūsu saimes," sacījis slavenais futbolists. Emocionālas runas teica arī Bruklina jaunākie brāļi Romeo un Krūzs.

Līgava bija tērpta "Valentino" modes nama darinātā kāzu kleitā un kā rotu izvēlējusies talismanu, kas aizsargā no ļaunas acs. Savukārt līgavainis bija tērpts "Dior" uzvalkā un rotājās ar dimanta ķēdi, ko viņam uzdāvināja sievasmāte un sievastēvs.

Izdevums "Vogue" īpaši atzīmējis līgavas gaumīgo meikapu un frizūru, kas atgādinājusi supermodeli Klaudiju Šīferi deviņdesmitajos gados.

Jaunā pāra pirmā deja izskanēja pie Elvisa Preslija skaņdarba "Only Fools Rush In".

Jaunlaulātie pieņēmuši viens otra uzvārdus – puisis turpmāk būs Bruklins Džozefs Pelcs Bekhems, bet sieva – Nikola Pelca Bekhema.

Kāzu viesu vidū bija daudz pasaulslavenu cilvēku, tostarp tenisistes Viljamsas, mūziķis Marks Antonijs, basketbolista Kobes Braienta ģimene un citi.

Jau vēstīts, ka Bruklins Bekhems savu draudzeni bildināja 2020. gadā, būdams tikai 21 gadu vecs. Bekhema vecāki sava dēla izvēli atbalsta, Viktorijai Bekhemai ar dēla draudzeni ir ļoti labas attiecības.

Jaunā sieva ir trīsreiz turīgāka par Bekhemu ģimeni, tāpēc pirms kāzām ticis slēgts laulību līgums.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!