Foto: Privātais arhīvs
Daudziem vasara ir pats mīļākais gadalaiks, taču šie pāris bezrūpības un saules pielietie mēneši paskrien kā viens acumirklis. Tiesa, mēdz sacīt, ka laba daudz nevajag, un arī Latvijā pazīstami ļaudis aizgājušo atvaļinājumu sezonu centušies izbaudīt pēc iespējas pilnvērtīgāk.

Mūsdienās katra kustība tiek atspoguļota sociālajos tīklos, un vasaras mēnešos virtuālajā vidē savas gaitas aktīvi dokumentējuši arī sabiedrībā zināmi dažādu sfēru darboņi – mūziķi, sportisti, TV personības, modeles un daudzi citi.

Lai gan daudziem šī vasara atmiņā paliks kā viena no pēdējo gadu lietainākajām, netrūka arī saulainu un patīkami siltu dienu. Kad laika apstākļi lutināja, pašmāju slavenības baudīja dažādus prieciņus – supoja, laiskojās pludmalē, sauļojās un visādi citādi centās noķert atpūtas sezonas garšu.

Tā, piemēram, modele un skaistuma konkursu dalībniece Simona Kubasova kopā ar savu sunīti supojusi pa Daugavu. Nebēdnīgas izklaides uz dēļa izbaudījis arī basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš šovasar bija ieradies dzimtenē.

Savukārt dziedātāja Liene Greifāne vasaras pēdējās dienas aizvadījusi ar vērienu – viņa vizinājusies ar kuterīti un sauļojusies uz tā klāja.

Vasara ir arī ballīšu un dzīves svinēšanas sezona – ar vīna malkošanu sevi palutinājusi dziedātāja Antra Stafecka, savukārt Kaspara Kambalas līgaviņa Zane kopā ar modeli Elīzu Kaurāti devusies izklaidēties uz Rīgas naktsklubiem.

Tiesa, daudziem šovbiznesa pārstāvjiem vasara ir viens no darbīgākajiem laikiem, kad tiek sniegti neskaitāmi koncerti. Daudziem joprojām spilgti atmiņā palikusi dziedātāja Ralfa Eilanda uzstāšanās "Weekend Festival" Pērnavā, kad viņš uz skatuves kāpa ar kāju "dzelžos".

Piedāvājam nelielu apkopojumu ar pašmāju slavenību 30, mūsuprāt, spilgtākajiem un jestrākajiem aizgājušās vasaras "Instagram" kadriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!