Foto: Vida Press
Lai gan visi populārie cilvēki cenšas vienmēr un visur izskatīties pēc iespējas labāk, bet daži no viņiem pat ir slaveni tikai tāpēc, ka ir skaisti, reizēm gadās arī nelieli misēkļi – viņi izskatās pēc zombijiem.

DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar fotogrāfijām, kurās slaveni šovbiznesa darboņi pieķerti "klasiskās" zombiju pozās - ar šaurām ačelēm, bālu ādu, raksturīgu lēno gaitu, šķietami sastingušās pozās.

Galerijā skatāmas tādas dziedātājas kā Rianna, Džerija Halivela, Eimija Vainhausa, Lilī Allena, Britnija Spīrsa un citas, kuras ikdienā tiek uzskatītas par pirmklasīgām skaistulēm.

Arī supermodelēm, kuras darbā nekad nedrīkst atslābināties, gadās izskatīties pēc zombijiem - te skatāma Lilī Koula, Naomi Kempbela un, protams, jauniņā Kara Develinja, kura pēdējā laikā pārņēmusi Keitas Mosas "heroīna skuķa" tēlu.

Tāpat pēc zombijiem izskatās daži aktieri, piemēram, Jūens Makgregors, Džims Kerijs, Keita Bekinseila un Kianu Rīvss, turklāt daudziem no viņiem nereti patiešām nācies iejusties zombiju kino lomās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!