Foto: Vida Press/Sputnik/Scanpix

Sestdien, 1. jūlijā, 50. gadadienu atzīmē viens no deviņdesmito gadu seksa simboliem, Kanādā dzimusī modele un aktrise Pamela Andersone.

Viņas gājiens pretī vispasaules slavai un panākumiem sākās ar fotosesiju žurnālā "Playboy" deviņdesmito gadu sākumā, un tālāk jau sekoja visiem labi zināmais – Pamelas un viņas pirmā vīra Tomija Lī seksa video publiskošana, dalība seriālā "Baywatch", labumu zibināšana un dažādi skandāli.

Lai gan ne visiem Andersone patīk, nevar noliegt, ka viņa ir viena no spilgtākajām popkultūras ikonām un par slavas trūkumu nevar sūdzēties arī tagad.

Savu atpazīstamību daiļā dāma izmantojusi arī cēlu mērķu vārdā – viņa ir kaismīga dzīvnieku tiesību aizstāve un ne reizi vien izģērbusies, lai pievērstu uzmanību dažādu radībiņu iznīcināšanai. Tāpat jau no pusaudzes gadiem Pamela ir vegāne.

Daiļās dāmas kontā ir trīs vīri, četras laulības (ar producentu Riku Solomonu viņa apprecējās divreiz) un divi dēli, kas izauguši par brašiem un daiļiem jaunekļiem, bet "Delfi Izklaide", godinot jubilāri, piedāvā ielūkoties 50 spilgtu kadru izlasē no viņas slavas pirmsākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!