Foto: Mango

Kamēr deju studijas RV Studio vadītāja Viola Abramova-Mailīte (attēlā) piedalījās pludmales apģērbu modes skatē, viņas ģimenes četrkājaino mīluli – jorkšīras terjera suni Žafrēnu – pieskatīja dejotājas dzīvesbiedrs Rihards Mailītis.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Mailītis stāsta, ka iepriekš četrkājains draugs Žafrēns bijis tikai Violas mīlulis, bet pēc apprecēšanās suns kļuvis par abu ģimenes draugu.

"Suņuks ir trīs gadus vecs un ikdienā lielākoties mitinās Violas mammas mājā Vangažos. Taču arī pie mums suns ir biežs ciemiņš, pašlaik viņš mitinās mūsu dzīvoklī, jo atvedām viņu safrizēt, " stāsta Rihards, kurš trešdien notikušās apakšveļas modes skates laikā bija spiests to pamest, jo Žafrēnam sākas stress no lielās cilvēku burzmas un skaļajiem aplausiem.

Savukārt Viola atklāj, ka Žafrēnam ir savs frizieris un manikīra meistars un suņuks jāved uz skaistumkopšanas salonu reizi mēnesī.

Lai gan daudzi jau paguvuši Žafrēnu nodēvēt par pūdeli, Rihards precizē, ka suns ir jorkšīrietis, kuram ir kāds defekts kopš dzimšanas. "Tieši tāpēc Viola viņu paņēma pie sevis, jo viņš atšķiras no citiem jorkšīriešiem," atklāj Rihards.

Jorkšīras terjers Žafrēns guļ Violas un Riharda guļamistabas lielajā un platajā laulību gultā. Vaicājot Violai, vai suņuks viņai un vīram netraucē baudīt mīlas priekus, dejotāja noraidoši māj ar galvu, paskaidrojot, ka tik traki vis neesot, bet Rihards piebilst, ka suns parasti guļ pie abu kājām, bet, ja viņam paliek auksti, tad mēģina palīst zem segas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!