Foto: DELFI

Bijušais Saeimas deputāts, gastroenterologs Hosams Abu Meri un viņa mīļotā sieviete, LTV žurnāliste Linda Krūmiņa šovasar pošas kāzām. Īpašā notikuma gaidās pāris devies ceļojumā uz Hosama dzimto zemi Libānu.

Abu Meri braucienu uz dzimteni dokumentējis sociālajos tīklos, kur publiskotie kadri liecina, ka Hosams ne tikai atpūties, bet arī strādājis – viņš apmeklējis Libānas diasporas tikšanos.

Savukārt brīvajā laikā Hosams kopā ar topošo sievu laiskojies saulē un priecājies par dzimtenes skaistumu.

"Izbaudām Libānā lielisku vasaru – fantastisku dabu, brīnišķīgus kalnus, lielisku ēdienu un dzērienus. Vislabākais galamērķis neaizmirstamam jūnijam," vēstījis Abu Meri.

Jau vēstīts, ka Hosams un viņa mīļotā Linda kāzām pošas šovasar. Tiesa, pāris gan nav publiski atklājis, kurā datumā tieši tiks mīti gredzeni.

Gastroenterologs pašmāju presei pastāstījis, ka kāzas notiks Latvijā. Lai gan Hosams dzimis un audzis Libānā, kas ir musulmaņu valsts, viņš nekad nav bijis reliģisku uzskatu piekritējs, tāpēc viņa kāzas ar Lindu būs ieturētas eiropeiskā stilā. Tāpat arī Abu Meri atklājis, ka no Libānas uz kāzām Latvijā ieradīsies arī viņa ģimene.

Atgādinām, ka Hosama attiecības ar TV personību aizsākās 2017. gada novembrī, un kopš tā laika abi kļuvuši par vienu no spilgtākajiem Latvijas slavenību pāriem. Plašāka sabiedrība par TV personības un ārsta attiecībām uzzināja tikai pērn pavasarī.

Abu Meri pagātnē jau ir divas šķirtas laulības. Pirms attiecībām ar Krūmiņu viņš vairākus gadus bija precējies ar uzņēmēju Lindu Mūrnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!