Foto: DELFI

Viena no pašmāju modes un stila dzīves pamanāmākajām personībām - modes blogere Agnese Kleina (attēlā) - nesen pameta darbu izdevniecības Santa interjera un dzīvesstila žurnālā DEKO, kur viņa pildīja galvenās redaktores pienākumus, un tagad uzņēmīgā meitene piekritusi jaunam izaicinājumam.

Ceturtdien Agnese savā Facebook profilā paziņoja, ka ir uzsākusi darbu par zīmolu ligzdu dēvētajā uzņēmumā MATKA, kas nodarbojas ar tādu zīmolu kā Stenders, Rīgas Birža, Emīla Gustava šokolāde un citu komunikācijas veidošanu.  

"Esmu MATKA zīmolvedis, kas atbild par zīmolu idejas iedzīvināšanu - formās, krāsās, priekšmetos. Zīmolu stilists," DELFI Izklaidei par jaunajiem darba pienākumiem lakoniski pastāstīja Kleina, norādot, ka vairāk stāstāmā šobrīd nav, jo darbs tikai nupat sākts.

Kleina sevi apliecinājusi ne tikai kā blogere un žurnāla DEKO redaktore, bet arī pati izmēģinājusi spēkus modes radīšanā - 2011. gada izskaņā viņa kopā ar Uzvelc kreklu piedāvāja sava dizaina T-kreklu kolekciju, kura darināta, iedvesmojoties no Twitter ierakstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!