Aizvadītā gada novembra izskaņā tapa zināms, ka nopietna krīze piemeklējusi TV "sejas" Agneses Vārpiņas laulību un tā tiek šķirta, un izrādās, ka pēc šķiršanās pievilcīgā ziņu raidījumu vadītāja bijusi piesta pārdot māju.

Pērnā gada novembrī vairākos sludinājumu portālos bija ievietoti paziņojumi, ka Mellužos tiek pārdota 180 kvadrātmetrus liela māja un 561 kvadrātmetrs zemes - šis īpašums piederēja ziņu moderatorei Vārpiņai un viņas nu jau oficiāli šķirtajam vīras, lektoram un vairāku psiholoģijas grāmatu autoram Nikolajam Šestakovam.

"Māju pārdodu, jo pēc laulības šķiršanas tā man ar dēlu tika atstāta ar lielām parādsaistībām. Tā kā pēdējos gadus biju vienīgā šo parādu maksātāja, tas man kļuva par lielu apgrūtinājumu un nastu.

Tādēļ māju pārdodu un šobrīd esmu jaunas dzīvesvietas meklējumos," izdevumam Vakara Ziņas skaidrojusi Vārpiņa.

Brīvdienu žurnāla rīcībā esošā informācija arī liecina, ka māja jau esot pārdota kādam krievu uzņēmējam, bet par īpašumu saņemtie 200 tūkstoši eiro atdoti, lai nomaksātu parādus.

"Viss, kas iegādāts mūsu laulības laikā, ir uz mana vārda, tāpēc tās dāvanas, ko bijušais ir man atstājis, ir absurdas," atzinusi Vārpiņa, tādējādi norādot, ka pēc šķiršanās vīrs viņai atstājis tikai to, ko sieviete pati iegādājusies.

Par nomelnošanas kampaņu, ko Šestakovs pēc šķiršanās sācis pret sievu pašmāju medijos, klāstot, ka viņa neļaujas tikties ar abu bērnu, četrus gadus veco dēliņu Ričardu, Vārpiņa nepārdzīvojot.

"Tikšanās ar dēlu tēvam nav liegta. Cik man zināms, viņš pats tagad nemaz nedzīvo Latvijā. Publiska nomelnošana no bijušā puses mani patiesībā nemaz nepārsteidz, un es to neuztveru nopietni," bildusi Vārpiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!